Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Βραχνάς το ακτοπλοϊκό πρόβλημα για τους επαγγελματίες της Λήμνου

Επίσκεψη στην αγορά της Μύρινας πραγματοποίησαν χθες, Σάββατο 3 Μαΐου, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της περιφερειακής ενότητας Λήμνου. 
 
Κατά την διάρκεια της περιοδείας τους συζήτησαν με τους εμπόρους της αγοράς σχετικά με τα προβλήματά τους, με τους τελευταίους να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην απαράδεκτη ακτοπλοϊκή σύνδεση. Το ισχύον καθεστώς, σε συνδυασμό με την υποχωρητικότητα του Υπουργείου Ναυτιλίας απέναντι στις ακτοπλοϊκές εταιρείες, έχει φέρει σε απόγνωση τον εμπορικό κόσμο.
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι ενημέρωσαν για τις θέσεις του προγράμματος της περιφερειακής παράταξής μας σχετικά με το ακτοπλοϊκό, εξηγώντας τους στόχους: Την συνεχή πίεση του Περιφερειακού Συμβουλίου προς το υπουργείο για την τήρηση των όρων των συμβάσεων από τους εφοπλιστές και την δρομολόγηση αρχικά μελέτης και στην συνέχεια εφαρμογής και διαχείρισης φορέα συγκοινωνιακής διασύνδεσης δημόσιου χαρακτήρα. 
 
Όλα αυτά όμως για να γίνουν απαιτείται στις 18 του Μάη να πάρει ο λαός του Β. Αιγαίου στα χέρια του τη διοίκηση της Περιφέρειας και να προχωρήσει στις αναγκαίες ρήξεις με τα συμφέροντα ακτοπλόων και των εκπροσώπων του πολιτικού συστήματος που ενώ είναι υπαίτιοι της καταστροφής, ζητούν και πάλι την ψήφο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

.