Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Μαρία Νικολάρα: «Να τελειώνουμε με την Καλλικρατική και τη μνημονιακή λαίλαπα!»

Περιοδείες υποψηφίων συμβούλων της παράταξης «Βόρειο Αιγαίο – Γόνιμη Γραμμή» σε χωριά της Λέσβου

Στην Φίλια, την Ανεμώτια και το Σκαλοχώρι, περιόδευσε χθες Κυριακή, κλιμάκιο υποψηφίων συμβούλων και υποστηρικτών της παράταξης «Βόρειο Αιγαίο – Γόνιμη Γραμμή», με επικεφαλής την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Νομού Λέσβου Μαρία Νικολάρα. 

Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι ήταν παραπάνω από θερμή, το κλιμάκιο συζήτησε με τους κατοίκους, ενώ έγιναν και σύντομες ομιλίες από την Μαρία Νικολάρα, σε καφενεία των χωριών.
Η Μαρία Νικολάρα, στις ομιλίες της, σημείωσε τα εξής:

«Σήμερα επισκεπτόμαστε χωριά της ΒΔ Λέσβου, μιας περιοχής που πλήγηκε, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη της Λέσβου από την Καλλικρατική αλλά και μνημονιακή λαίλαπα. Πρέπει να τελειώνουμε με όλα. Πρέπει να αποφασίσουμε με ποιους θα είμαστε! Με τον τόπο μας, με τα παιδιά μας, με μας τους ίδιους ή με αυτούς που μας έφεραν ως εδώ;

Όλοι μαζί, εσείς, ο τόπος μας κι εγώ, πήραμε την απόφαση να πούμε το μεγάλο ΝΑΙ στην ιστορία που μας χτυπά την πόρτα. Άλλωστε για πρώτη φορά ένα πρόσωπο γέννημα- θρέμμα της Λεσβιακής υπαίθρου καλείται να αναλάβει ένα τέτοιο ρόλο και το αξίζουμε.
 
Με μια όμορφη ομάδα δραστήριων, άφθαρτων και άξιων ανθρώπων, με την αγωνίστρια Αγλαΐα Κυρίτση μπροστά, ξεκινήσαμε ένα όμορφο ταξίδι για να γίνει το ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΓΟΝΙΜΗ ΓΡΑΜΜΗ. Σας προσκαλώ να είστε συνταξιδιώτες και συναγωνιστές σ’ αυτό το ταξίδι και η πρόταση που μαζί αποδεχθήκαμε να αλλάξει τη ρότα της ζωής και του τόπου μας».

 
Επίσης, χθες Κυριακή, άλλο κλιμάκιο υποψηφίων υποστηρικτών και συμβούλων της παράταξης, με την συμμετοχή και του βουλευτή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ζερδελή, περιόδευσε στα χωριά Κώμη, Πηγή, Θερμή, Αφάλωνα και Μόρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης

.